Pachete revizii auto

Întreținere preventivă pentru evitarea surprizelor neplăcute care pot apărea la drum

Revizia periodică este cea mai bună modalitate de a prelungi durata de viață a vehiculului dvs. și de a vă asigura că defectele sunt identificate înainte de a deveni probleme grave. Oferim o gamă largă de pachete revizii auto pentru a răspunde nevoilor variate ale tuturor șoferilor.

Tehnicienii noștri sunt specializați în efectuarea lucrărilor de reparație a tuturor mărcilor și modelelor de mașini folosind cele mai noi echipamente de diagnostic electronic, iar toate piesele noastre de înlocuire au un standard de producție original și vin cu o garanție de 6 luni.

Întretinere de baza

Întreținere de bază

Ori de câte ori este necesar

Dacă nu este nevoie să mergeți cu mașina dvs. la o revizie interimară sau revizie completă, pachetul nostru de întreținere de bază combină o schimbare de ulei și filtru cu o serie de verificări importante ale siguranței vehiculului la un preț accesibil.

 

de la 120 lei

Programează-mă

Revizie interimara

Revizie interimară

6 luni sau 10.000 km

O revizie interimară la Primstop include verificări privind elementele esențiale, cum ar fi luminile, instrumentele și nivelul fluidelor, plus o inspecție completă a pneurilor și a suspensiei. O inspecție vizuală a frânei este, de asemenea, inclusă.

 

de la 150 lei

Programează-mă

Revizie completa

Revizie completă

12 luni sau 20.000 km

Revizia noastră completă include toate articolele incluse în pachetul de revizie interimară, plus o verificare completă a motorului și a frânelor. Include, de asemenea, o inspecție la filtru de aer și verificări amănunțite ale articolelor de sub capotă, inclusiv conducte și furtunuri de frână, combustibil și radiator, fluid de servodirecție și ajustări auxiliare ale centurii de antrenare.

 

de la 250 lei

Programează-mă

 

Întrebări frecvente