Primstop este un service auto rapid unde există oportunități autentice de avansare bazate pe merit. Așadar, chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență în domeniu, PrimStop poate avea tipul de serviciu pe care îl cauți. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în care să interacționezi, să comunici cu oameni diverși și să oferi un serviciu de calitate, vrem să aflăm mai multe despre tine!
internship platit primstop

Internship plătit

Ai peste 16 ani? Ești indecis încotro să te întrepți din punct de vedere profesional? Nu te uita mai departe. Programul nostru de internship plătit oferă pregătire, instruire și te ajută să îți însusești o meserie lucrând alături de tehnicieni cu experiență.

Tehnician auto

Indiferent dacă te gândești să începi o carieră în industria auto sau ești deja calificat, vei găsi rolul de tehnician la Primstop plin de varietate. Așadar, dacă ești în căutarea unei noi provocări și ești pregătit să lucrezi din greu vrem să aflăm mai multe despre tine.

Mecanic auto

Ești mecanic auto cu experiență? Alătură-te echipei Primstop! Vei lucra într-un mediu plăcut cu ritm rapid la aproape toate mărcile de mașini, interacțiunea cu clienții și remedierea problemelor acestora înseamnă că fiecare zi este interesantă și diferită.